lunes, 20 de agosto de 2012

PRIMERES IMPRESSIONS

Hola a toooots!!

Us escrivim des de Palolem, un poblet tur'istic de costa de l'estat de Goa.
Portem nom'es tres dies de viatge, per'o ja hem recorregut m'es de 700 km i hem vist un "munt" de coses.

A les 21:30, hora local, arribem a l'aeroport de Mumbay i agafem un taxi (FUA!) direcci'o Victoria Station (una de les hores m'es estressants de les nostres vides). Entre pitada i pitada (en d'ecimes de segon), sem'afors sense credibilitat, maniobres perilloses, i conducci'o a l'anglesa, finalment arribem al nostre dest'i. Imagineu-vos-ho: centenars de persones dormint al terra, milers d'olors barrejades, i infraestructura cincuentona... doncs aqu'i vam passar les nostres primeres hores de "son", en una "ladies room" de l'estaci'o.

Resulta que la Meri i l'Anna tenen el gran privilegi de dormir sobre "la Taula", mentre que la resta de dones (Bala i Cot'e entre elles) dormen pl'acidament al terra, amb unes estores... A les 6:00 del mat'i ens dirigim cap a l'andana 17 per agafar el tren direcci'o Goa.

El Tren, quina experi'encia tant tremenda!!! En un vag'o de "second class sleeper" passem 15 hores per arribar a Madgaon on agafem un altre taxi fins a Palolem, aquest meravell'os poble on som ara.

Algunes fotos fins avui:


























No hay comentarios:

Publicar un comentario